Glutenvrije Granolarepen met Céréal Cookies
Stap binnen in de wereld van gezonde tussendoortjes met onze heerlijke glutenvrije granola repen! Deze repen zitten boordevol voedzame ingrediënten en overheerlijke smaken, perfect als snack voor onderweg of als energieboost tijdens een drukke dag.
Soort recept | Glutenvrij |
Bereidingstijd | 10 - 15 min |
Aantal personen | 12 |

Deze glutenvrije granola repen zijn perfect als gezonde snack voor onderweg, een energieboost na het sporten of gewoon als lekkernij op elk moment van de dag. Geniet van de voedzame ingrediënten en de heerlijke smaken die samenkomen in elke hap.
Ga voor een gezondere levensstijl met deze zelfgemaakte glutenvrije granola repen en geniet van de smaakvolle verwennerij zonder schuldgevoel. Laat deze repen je bijstaan tijdens je drukke dagen en geef jezelf de brandstof die je verdient. Eet smakelijk en geniet van elke knapperige hap!
Ingrediënten
Céréal Gluten- en Lactosevrije Cookies met Stukjes chocolade | 200 gr |
Rozijnen | 50 gr |
Notenmix | 50 gr |
Pindakaas | 150 gr |
Kokosolie | 40 ml |
Céréal Gluten- en Lactosevrije melkchocolade | 50 gr |
Glutenvrije havermout | 150 gr |
Bereiding
- Hak de Céréal Cookies met stukjes chocolade en de notenmix grof in een hakmolen.
- Smelt ondertussen de chocolade au bain-marie of in de magnetron.
- Meng de koekjes en notenmix met havermout en rozijnen in een grote kom.
- Verhit de pindakaas met de kokosolie en giet het warme mengsel over de droge ingrediënten uit stap 2.
- Druk het mengsel stevig en gelijkmatig in een bakvorm met bakpapier en laat 15 minuten in de koelkast stevig worden.
- Snijd het granolamengsel in repen en drizzle met de gesmolten chocolade.
Tip! Krijg je ze niet in één keer op? Geen probleem. Bewaar je granolerepen tot 5 dagen in de koelkast.