Bounty Overnight Oats

Een crunchy koekbodem, romige oats met kokossmaak en een dakje met chocolade en kokos. Klinkt dat niet als een heerlijk ontbijt!?

Soort recept
Suikerbewust
Bereidingstijd
10 - 15 min
Aantal personen
1

Maak jij deze suikerbewuste overnight oats? Geniet in de ochtend van een heerlijk ontbijt.

Dit recept is gemaakt in samenwerking met Anne Janssen.

 

Ingrediënten

Céréal kokoskoekje1 stuk
Havermout 15 gr
Kokosmelk50 ml
Magere kwark200 gr
Chiazaad1 tl
Kokosrasp1 el
Céréal Chocolade puur20 gr
Kokos flakes of rasp1 tl

Bereiding

1. Meng de havermout, melk, kwark, zaden in een pot of kom. Roer alles goed door, zodat alle ingrediënten goed gemengd zijn.
2. Smelt de chocolade au-bain-marie en schenk dit op de oats, top af met de kokosflakes.
3. Dek de pot of kom af en zet hem een paar uur in de koelkast.